protex   

За нас

Фирма Просайн ЕООД е основана през 2013 г. С основен предмет на дейност търговия с материали, машини и консумативи за рекламната индустрия. Фирмата е представител и дистрибутор на водещи световни производители. Благодарение на високомотивирания екип изграден от професионалисти с дългогодишен опит в съответната сфера тя успя за кратко време да  се наложи на пазара и да стане предпочитан доставчик за множество клиенти.

ПроСайн ЕООД счита своите служители за основен и най-важен ресурс, създава благоприятна работна атмосфера, изразяваща се във взаимно доверие и зачитане, постоянно повишаване на квалификацията, признание за лични и колективни успехи.

Успешното ни партньорство с водещи производители намира израз в изградена гъвкава система за доставяне и предлагане на продукти с доказано качество на конкурентна цена.

Усилията на фирмата са насочени към отстояване на позицията на желан и надежден партньор, а нарастващия брой на нашите клиенти ни дава основание да вярваме в градивната сила на опита и професионализма.